Menu

Dealer in your area

Video

 

 

 

Eligiusz Szymański Główny Konstruktor

 

 

 

Information

Farmtrac je evropski proizvođač poljoprivrednih traktora. Naša filozofija je izgraditi traktor čiji je dizajn jednostavan, pouzdan i karakterišu ga niski operativni troškovi i troškovi održavanja.

U procesu izrade Farmtrac traktora koriste se komponente renomiranih svetskih proizvođača, uključujući izvorni Perkins motor, Carraro ili ZF transmisija, Bosch, MITA i druge komponente. Time se osigurava trajnost i pouzdanost traktora čak i u najtežim uslovima rada.Svi naši traktori zadovoljavaju najstrože norme IIIA evropskih standarda o emisiji štetnih gasova.

O nama

Farmtrac Traktori Evropa je deo Escort Ltd - vodećeg svetskog proizvođača traktora. Od 2000. godine Farmtrac traktori počeli su da se proizvode Poljskoj i sada su najveći poljski proizvođač poljoprivrednih traktora. Danas se Farmtrac traktori prodaju u 15 evropskih zemalja.

Farmtrac traktori temelje se na jednostavnoj i pouzdanoj izradi pri čemu se koriste najbolje svetske komponente. Naši dobavljači su ZF, Bosch, Perkins, Carraro i Mita kao i druge poznate marke.

Pokrenuti smo vlastiti sektor razvoja proizvoda, zapošljavajući vrhunske stručnjake - često sa više od 30 godina iskustva. Svi naši traktori imaju evropska odobrenja i ispunjavaju sve evropske standarde. Naša trenutna ponuda obuhvata 20 različitih vrsta traktora.

Pozivamo Vas da saznate više o našim traktorima.