Menu

Dealer in your area

Video

 

 

 

Eligiusz Szymański Główny Konstruktor

 

 

Farmtrac 7100 DT IIIB

 

Information

Farmtrac je evropski proizvođač poljoprivrednih traktora. Naša filozofija je izgraditi traktor čiji je dizajn jednostavan, pouzdan i karakterišu ga niski operativni troškovi i troškovi održavanja.

U procesu izrade Farmtrac traktora koriste se komponente renomiranih svetskih proizvođača, uključujući izvorni Perkins motor, Carraro ili ZF transmisija, Bosch, MITA i druge komponente. Time se osigurava trajnost i pouzdanost traktora čak i u najtežim uslovima rada.Svi naši traktori zadovoljavaju najstrože norme IIIA evropskih standarda o emisiji štetnih gasova.

O nama

Farmtrac Traktori Evropa je deo Escort Ltd - vodećeg svetskog proizvođača traktora. Od 2000. godine Farmtrac traktori počeli su da se proizvode Poljskoj i sada su najveći poljski proizvođač poljoprivrednih traktora. Danas se Farmtrac traktori prodaju u 15 evropskih zemalja.

Farmtrac traktori temelje se na jednostavnoj i pouzdanoj izradi pri čemu se koriste najbolje svetske komponente. Naši dobavljači su ZF, Bosch, Perkins, Carraro i Mita kao i druge poznate marke.

Pokrenuti smo vlastiti sektor razvoja proizvoda, zapošljavajući vrhunske stručnjake - često sa više od 30 godina iskustva. Svi naši traktori imaju evropska odobrenja i ispunjavaju sve evropske standarde. Naša trenutna ponuda obuhvata 20 različitih vrsta traktora.

Pozivamo Vas da saznate više o našim traktorima.